Múzeumok Éjszakája karszalagok elővételben a Kertész Imre Intézetben

Művészettörténeti és irodalmi épületsétákkal, akusztikus koncertekkel és egy kültéri Kertész Imre-tablókiállítással várja az irodalom, a zene és az építészet iránt érdeklődőket a Kertész Imre Intézet június 25-én. A budapesti Múzeumok Éjszakája belépőjegy-karszalagok elővételben már megvásárolhatóak a Kertész Imre Intézetben is. 

 

A Kertész Imre Intézet idén először csatlakozik a Múzeumok Éjszakájához. Június 25-én este 18.00, valamint 19.00 órától az épület történetét bemutató séták indulnak, 20.00 órától akusztikus koncertek következnek, amelyeken egyebek között Sziveri- és Pilinszky- versmegzenésítéseket hallhatnak az érdeklődők Bogdán Norbert Lano és az Oliver from Earth előadásában, majd 22:00 órától irodalomtörténeti épületséták kezdődnek, amelyek keretében Kertész Imre, Petri György, Pilinszky János, valamint Sziveri János életútját is megismerhetik az érdeklődők.

 

Részletes program:

18:00 – A Kertész Imre Intézet épületének története – művészettörténeti épületséta (max. 25 fős csoport)

19:00 – A Kertész Imre Intézet épületének története – művészettörténeti épületséta (max. 25 fős csoport)

20:00 – Akusztikus koncert a kertben, fellépő vendég: Bogdán Nobert Lano

21:00 – Akusztikus koncert a kertben, fellépő vendég: Oliver From Earth

22:00 – Irodalomtörténeti épületséta a Kertész Imre Intézetben (max. 25 fős csoport)

23:00 – Irodalomtörténeti épületséta a Kertész Imre Intézetben (max. 25 fős csoport)

 

A sétákon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezését kérjük küldje a rendezveny@kerteszintezet.hu e-mail címre.