Szabadság, szerelem – Petőfi 200 – koncertturné 2023-ban

Kisfilmünk a Petőfi díj – Az év zenei eseménye díjjal elismert Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című koncertszínházi előadásunk idei nagy sikerű országjárásáról. A „Petőfi 200 – Közös jó a szabadság” programsorozatot a Nemzeti Kulturális Alap – Petőfi 200 Ideiglenes Kollégium támogatta.  

A Hagyományok Házában zárta idei országjáró körútját a Szabadság, szerelem - Petőfi 200 című Petőfi Zenei Díjas előadás

A kilenc Petőfi-versmegzenésítésre épülő, ingyenes előadás egyből dupla teltházzal mutatkozott be március 15-én, Budapesten, a Hagyományok Házában, majd májusban a MÜPA-ban láthatta újra a budapesti közönség. A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 országjáró körútján kilenc vidéki helyszínen – Balassagyarmaton, Zalaegerszegen, Békéscsabán, Nyíregyházán, Szolnokon, Debrecenben, Esztergomban, Salföldön, Vácon –, csaknem 6000 diák előtt vendégszerepelt a Petőfi 200 – Közös jó a szabadság című programsorozat keretében az elmúlt hónapokban. Az idei országjáró körút zárásaként a Hagyományok Házában láthatta újra a közönség az ingyenes előadást. 

Így készült az Év Zenei Eseménye! Szabadság, szerelem – Petőfi 200 werkfilm

A Petőfi Zenei Díj – Az év zenei eseménye díjat elnyert Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című produkciónk  Budapesten, a Hagyományok Házában zárja idei országjáró körútját 2023. november 13-án, ezúttal is két alkalommal. A 16:00 órakor kezdődő, ingyenes előadásra még lehetséges a regisztráció, a regisztracio@kerteszintezet.hu címen várja az érdeklődők jelentkezését a Kertész Imre Intézet.