Befejeződött a nagysikerű Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című koncertszínházi előadás országjáró körútja

A szabadság, a hazaszeretet, Petőfi Sándor forradalmi lelkülete, verseinek szenvedélye és Szendrey Júliához fűződő szerelme is megelevenedik abban a látványos koncertszínházi produkcióban, amely közkívánatra, 2024-ben is folytatta ingyenes országjáró körútját. A Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából készült, prózai, zenés és táncos betétekkel színesített látványos előadást idén áprilisig 6 budapesti és 14 vidéki vendégszereplésen, csaknem 10 ezer diák tekintette meg a Petőfi 200 – Közös jó a szabadság című programsorozat keretében, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap – Petőfi 200 Ideiglenes Kollégium támogatott.

A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című koncertszínházi előadásunk két előadója is Fonogram-díjat nyert

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) több mint három évtizede ítéli oda a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak járó szakmai elismeréseket. Az idei díjazottak között a Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című koncertszínházi produkciónk két zenei előadója – Paulina és a 4S Street zenekar – is elismerésben részesült. Szeretettel gratulálunk!

Dupla előadás – dupla siker Debrecenben

Második alkalommal vendégszerepelt Debrecenben a Petőfi zenei díjas Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című előadás 2024. április 10-én. Az MCC debreceni képzési központjával közös szervezésben megvalósult, ingyenes előadásnak  ezúttal a Csokonai Nemzeti Színház adott otthont, ahol csaknem ötszáz középiskolás tekintette meg a látványos koncertszínházi produkciót.