A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című, Petőfi Zenei Díjas produkciót legutóbb a salföldi Káli Fecske Kulturális Központban láthatta a közönség. A siker az őszi országjáró körút második állomásán sem maradt el. Legközelebb október 11-én, Vácon találkozhatnak az érdeklődők a különleges koncertszínházi produkcióval. A váci sportcsarnokban 13:00-kor kezdődő előadás ingyenes, de regisztrációköteles. A Kertész Imre Intézet a regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja a jelentkezéseket.   

A Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából készült koncertszínházi előadásra vidékről is érkezőket Porga Gyula, Veszprém polgármestere köszöntötte, aki egyebek között méltatta a Salföldön létrejött közösségépítő teret, amely helyet ad az egymással, a művészettel és a kultúrával való találkozásnak.

A Balassagyarmat, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Szolnok, Debrecen és Esztergom után a Balaton-felvidékre érkező, sodró lendületű, modern koncertszínházi előadás Salföldön is nagy sikert aratott.

Petőfi Sándor szerepében Berettyán Nándort láthatták a nézők, Szendrey Júliát Katona Kinga alakította, a narrátor Berecz István volt.

Az előadásban fellépett Dánielfy Gergely, Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi a Romengóból, valamint Trap kapitány és a Tha Shudras.

A darabot ezúttal is táncos betétek is színesítették Bíró Márton, Lázár Dóra Anna, Popovics Márk és Pálinkó Johanna előadásában.

Legközelebb október 11-én, Vácon találkozhatnak az érdeklődők a különleges koncertszínházi produkcióval. A váci sportcsarnokban 13:00-kor kezdődő előadás ingyenes, de regisztrációköteles. A Kertész Imre Intézet a regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja a jelentkezéseket.