A „Petőfi Zenei Díj – Az év zenei eseménye” díjat elnyert produkció őszi országjáró körútjának második állomásaként Salföldre érkezik a Petőfi 200 – Közös jó a szabadság című programsorozat keretében. Az érdeklődők szeptember 30-án 13:00 órától láthatják az ingyenes előadást a Káli Fecske Kulturális Központban, amelyre a regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja az érdeklődők jelentkezését a Kertész Imre Intézet.

A darab őszi országjáró körútjának következő állomásaként szeptember 30-án, Salföldön, a Káli Fecske Kulturális Központban látható majd 13 órától, ahol Petőfi SándortBerettyán Nándor alakítja nézők, Szendrey Júlia szerepében Katona Kingát láthatják a nézők, Berecz István az előadás narrátoraként lép színpadra.

 

Az előadásban fellép Dánielfy Gergely, Paulina, Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi a Romengoból, valamint Trap kapitány és a Tha Shudras.

A darabot táncos betétek is színesítik Bíró Márton, Lázár Dóra Anna, Popovics Márk és Pálinkó Johanna előadásában.

Az előadás ingyenes, de regisztrációköteles: regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja az érdeklődők jelentkezését a Kertész Imre Intézet.