Látványos színpadi megoldások, népszerű könnyűzenei előadók, változatos, formabontó produkció – talán ez is a titka a Szabadság, szerelem – Petőfi 200 című előadás országos sikerének. A koncertszínházi előadást legközelebb Vácon, a városi sportcsarnokban tekintheti meg a közönség. A 13:00 órakor keződő előadás ingyenes, de regisztrációköteles. A Kertész Imre Intézet a regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja az érdeklődők jelentkezését.  

A váci előadáson Petőfi Sándor szerepében Berettyán Nándort láthatják a nézők, Szendrey Júliát Katona Kinga alakítja, a narrátor Szabó Sebestyén László lesz.

 

Az előadásban fellép Dánielfy Gergely, Paulina, Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi a Romengóból, Trap kapitány és a Tha Shudras, valamint Sena.

A darabot ezúttal is számos táncos betét színesíti Bíró Márton, Lázár Dóra Anna, Popovics Márk és Pálinkó Johanna előadásában.

A 13:00 órakor keződő előadás ingyenes, de regisztrációköteles. A Kertész Imre Intézet a regisztracio@kerteszintezet.hu címre várja az érdeklődők jelentkezését.